Keuken Hygiëne

Voor de automatische reiniging en desinfectie heeft Labaz uiterst secure doseersystemen

Keuken hygiëne

Juist in een delicate omgeving als de voedings-middelenindustrie, met grondstoffen die allerlei processen ondergaan in verschillende afdelingen, moeten alle hygiënerisico’s worden uitgesloten. Daarom biedt Labaz integrale en continue keuken hygiëne-beheersing, gebaseerd op de HACCP-richtlijnen.

Het Labaz-systeem voor de voedingsmiddelenindustrie bestaat uit een helder en effectief hygiënewerkplan, volledig toegesneden op uw situatie. Basis van het plan is een compleet programma reinigings- en desinfectiemiddelen en hulpmiddelen, met natuurlijk een helder advies over de toepassingen. Desgewenst is ook een training bij u op locatie mogelijk.

Integrale Beheersing

Juist in een bedrijvige omgeving als de grootkeuken, constant in gebruik voor de bereiding van gerechten, moeten alle hygiënerisico’s worden uitgesloten. Daarom biedt Labaz integrale en continue hygiëne-beheersing, gebaseerd op de HACCP-richtlijnen.

Hygiëne op maat

Het Labaz-systeem voor uw grootkeuken bestaat uit een helder en effectief keuken hygiëne werkplan, volledig toegesneden op uw situatie. Basis van het plan is een compleet programma reinigings- en desinfectie-middelen en hulpmiddelen, met natuurlijk een helder advies over de toepassingen. Desgewenst is ook een training bij u op locatie mogelijk.

Grootkeukens

Voor de automatische reiniging en desinfectie heeft Labaz uiterst secure doseersystemen voor vaat-wasmachines, glasspoelmachines en andere was-installaties. Ook voor de persoonlijke hygiëne van uw personeel bieden we u een compleet programma. Belangrijk, omdat het personeel vaak direct in contact komt met voedsel.

Buiten de keuken

Naast dit alles kunnen we u ook een speciaal gebouwenonderhoudsprogramma aanbieden. Met onder meer producten voor de verzorging van het interieur, de sanitaire ruimten en de vloeren.