Hygiëne proces

Voor de automatische reiniging en desinfectie heeft Labaz uiterst secure doseersystemen

Hygiëne proces

Juist in een delicate omgeving als de voedings-middelenindustrie, met grondstoffen die allerlei processen ondergaan in verschillende afdelingen, moeten alle hygiënerisico’s worden uitgesloten. Daarom biedt Labaz integrale en continue hygiëne proces  beheersing, gebaseerd op de HACCP-richtlijnen.

Het Labaz-systeem voor de voedingsmiddelenindustrie bestaat uit een helder en effectief hygiëne proces uitgewerkt in een werkplan, volledig toegesneden op uw situatie. Basis van het plan is een compleet programma reinigings- en desinfectiemiddelen en hulpmiddelen, met natuurlijk een helder advies over de toepassingen. Desgewenst is ook een training bij u op locatie mogelijk.

LABAZ hygiëne

Integrale Beheersing

Juist in een delicate omgeving als de voedings-middelenindustrie, met grondstoffen die allerlei processen ondergaan in verschillende afdelingen, moeten alle hygiënerisico’s worden uitgesloten. Daarom biedt Labaz integrale en continue hygiëne-beheersing, gebaseerd op de HACCP-richtlijnen.

Hygiëne op maat

Het Labaz-systeem voor de voedingsmiddelenindustrie bestaat uit een helder en effectief hygiëne proces werkplan, volledig toegesneden op uw situatie. Basis van het plan is een compleet programma reinigings- en desinfectiemiddelen en hulpmiddelen, met natuurlijk een helder advies over de toepassingen. Desgewenst is ook een training bij u op locatie mogelijk.

Proceshygiëne

Voor de automatische reiniging en desinfectie heeft Labaz uiterst secure doseersystemen voor vloer-reinigingsmachines, krattenwasmachines en andere wasinstallaties. Ook voor de persoonlijke hygiëne van uw personeel bieden we u een compleet programma. Belangrijk, omdat het personeel vaak direct in contact komt met voedsel.

Programma

  • Algemene zure en alkalische
  • Reinigingsmiddelen
  • Desinfectiemiddelen
  • Equipment
  • Papier
  • Doseersystemen